Locatie van de Camping
De camping bevindt zich aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Het is een heel leuk dorpje dat in gemeente Sluis ligt. De camping is gevestigd in Groede en je ziet deze langs de weg van de Voorstraat liggen. De plaats Groede is op deze 2 kaarten te zien.

Bereken Route
Klik hier om de route te berekenen om van uw woonplaats tot op de camping te komen.
Voer voor de gegevens van de camping het volgende in:
Postcode : 4503 BL

Route Beschrijving

Bereikbaarheid
Zeeuwsch-Vlaanderen en de gemeente Sluis zijn vanuit de rest van Nederland (Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg) en vanuit BelgiŽ makkelijk te bereiken. Ook zijn er goede verbindingen richting Frankrijk en Duitsland. Er zijn snelle mogelijkheden via de Liefkenshoektunnel en de Kennedytunnel bij Antwerpen.

Antwerpen - Liefkenshoektunnel
De route Rotterdam - Bergen op Zoom - Vlissingen is populair om in Zeeuwsch-Vlaanderen te komen. Op de A58, enkele kilometers na Bergen op Zoom, is er een snelwegkruising naar Antwerpen (A4). Deze gaat in BelgiŽ over op de A12. Langs deze weg staan bruine richtingborden met de aanduiding "Zeeuwsch-Vlaanderen". Op deze route komt u door de Liefkenshoektunnel, waar tol betaald moet worden (Ä 5,00 voor een personenauto). Deze route is ook zeer geschikt indien u vanuit Duitsland via Limburg of Brabant naar Zeeland reist. Wanneer u uit de richting van Breda komt, kun u een paar kilometer voor de Antwerpse ring afslaan richting "Zelzate" en/of "Brugge" (R2). U blijft deze route aanhouden en komt uiteindelijk ook op A11/N49. Vanaf deze weg, die langs de Nederlandse grens loopt, zijn de verschillende Zeeuwsch-Vlaamse bestemmingen snel te bereiken.

Antwerpen - Kennedytunnel
Vanaf Eindhoven/Venlo en Hasselt/Maastricht/Aken kunt u buiten de piekuren de Antwerpse ring volgen richting "Brugge" of "Gent". Vlak na de Kennedytunnel slaat u rechtsaf richting "Brugge". Daarna "Brugge" en "Zelzate" blijven volgen via de Expresweg. Na 50 km rijden komt u een bord "Breskens" tegen die u ongeveer 20 km moet volgen. Daarna staat een bord "Groede" aangegeven. Die volgt u. En dan bent u op plaats van bestemming.

Westerscheldetunnel
Vanaf nu is Zeeuwsch-Vlaanderen nog sneller en eenvoudiger te bereiken zijn via de Westerscheldetunnel. Deze bevindt zich tussen Ellewoutsdijk en Terneuzen. Meer informatie kunt u vinden door naar www.westerscheldetunnel.nl te gaan.